nleucadaenfrkadeelitnoptessv
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Welkom bij - Kapsalon Marcel HenriFreeWiFi FreeWiFi


Marcel Henri Jimmink is de eigenaar van deze dames- en heren kapsalon in Benijofar. Marcel is geboren in Amsterdam.

Op 18-jarige leeftijd opende hij zijn eerste kapsalon samen met ziMarceljn vrouw Petruschka. Na 7 jaar Amsterdam was het tijd voor iets nieuws. Een nieuwe uitdaging werd gevonden in de Flevopolder en wel in Dronten. Daar werd in 1991 gestart met een luxe kapsalon. 

PetruschkaOok hebben Marcel en Petruschka nog een kapsalon in Kampen en Elburg gehad. Na ruim 17 jaar in Dronten een grote kapsalon met veel personeel te hebben gehad waar we altijd met veel plezier gewerkt hebben, bestond nog een wens nl. samen weer een kleine kapsalon runnen gericht op gezelligheid en kwaliteit.

Op 15 januari 2008, al weer een tijd geleden, zijn de deuren in Benijofar (Spanje) geopend waar vanaf september 2008 wij weer samen met veel plezier aan het werk zijn. In januari 2021 zijn wij door de grote vraag naar producten die wij in onze kapsalon gebruiken en verkopen gestart met een webshop. Petruschka is als gediplomeerd Pedicure werkzaam, maar dan wel op afspraak.

nieuwe gevelOnze dochter Rochelle werkt sinds 2019 ook bij ons als dames en herenkapster, nagelstyliste en, net als haar moeder, medisch pedicure . Ook gaat zij manicurebehandelingen doen. Samen zorgen wij ervoor dat, met onze ervaring, creativiteit en vakkennis, de klanten tevreden onze salon verlaten. Kwaliteit, gastvrijheid,Rochella gezelligheid, persoonlijke aandacht en een goede service staan voorop. Wij volgen regelmatig cursussen en trainingen, zodat wij op de hoogte blijven van de laatste modetrends en ontwikkelingen in de kappers- en nagelbranche. 

Een ander aspect is het verhuren van vakantiewoningen en appartementen. De omgeving leent zich bij uitstek voor heerlijke ontspanning en mooie en leuke tripjes naar buiten. Bekijkt u gerust onze vakantieappartementen en boek deze eventueel.

 

 

 

084758